50 opskrifter på retter med fisk, kylling og kød, vegetarretter, forslag til mellemmåltider samt bagværk. Opskrifterne præsenteres med små billeder med trin-for-trin-anvisninger på den ene side og et stort billede af den færdige ret på den anden side
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Med bidrag af
Original titel
Barnens kockskola
ISBN
9788771554823
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
155 sider
Forlag
Legind
Børn/voksen
folkeskoleniveaualment niveaubørnematerialer
Alder ->
fra 7 år
På hjemmesiden
- Nyhed
Maden mellem os
Er maden stadig et samlingspunkt? Mad og drikke har alle dage spillet en væsentlig rolle, når mennesker mødes. Lige fra stenaldermanden, som selv nedlagde sit bytte og tilberedte maden over åben ild. Til festlighederne i middelalderen med mjød og flæsk, hvor den voksende handel internt i Europa bød på nye smagsoplevelser. Frem til i dag, hvor samtalekøkkenet er det primære rum i boligen, som er tiltænkt, som ordet antyder, samtale - familien mødes og deler deres hverdagsoplevelser, men hvor digitaliseringen og moderne medier i stedet fremprovokerer en ganske anden virkelighed.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen indeholder børnevenlige og klassiske retter. De inspirerende opskrifter suppleres af mange flotte billeder og er velegnet til nybegyndere i køkkenet med gode konkrete anvisninger