Bente Biegel

Seneste indlæg

 • Planer for efterårsferien?

  AktueltOnsdag 11. oktober 2017af Bente Biegel

  Hvis ikke, så nævner vi i flæng, hvad der sker rundt omkring på Hjørring Bibliotekerne: Musikalsk legestue med Anne Møller, Tør du klappe en slange?, Med Filifytten på eventyr, Strik & lyt, Eventyryoga med Pernille Dybro, Hvordan kommer man i Børnenes Rekordbog? + almindelig hygge, samvær og hvad vi ellers altid tilbyder.

  Læs mere
 • To ledige bibliotekarstillinger på Hjørring Bibliotekerne

  AktueltOnsdag 11. oktober 2017af Bente Biegel

  Er du vores nye kollega? Idérig, ihærdig og ivrig? Så er det dig vi mangler.

  Læs mere
 • Godt nyt til alle musikelskere i Hjørring kommune

  NyhedOnsdag 11. oktober 2017af Bente Biegel

  Nu kan du via Hjørring Bibliotekerne hjemmeside bruge musiktjenesten Qello Concerts. Det betyder at du både på bibliotekerne og hjemme hos dog selv kan streame koncerter og musikdokumentarer med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og frem. Qello Concerts har verdens største samling af fuldlængdekoncerter og musikdokumentarer.

  Læs mere
 • Spiller du skak?

  NyhedTirsdag 19. september 2017af Bente Biegel

  Er du en habil skakspiller? Så vil skakspilleren Jan Løhr gerne møde dig til et spil skak på Hjørring Bibliotek.

  Læs mere
 • Historien om Danmark: Velfærd og kold krig

  Historien om DanmarkFredag 15. september 2017af Bente Biegel

  I efterkrigstidens Danmark udvikledes velfærdsstaten. Socialdemokratiet var politisk toneangivende og brugte mange ressourcer på at udvikle den offentlige sektor. Den internationale handel var stort set gået i stå under 2. verdenskrig, men med Marshall-planen gav USA Europa en saltvandsindsprøjtning. Danmark modtog omkring 300 millioner dollars, som var en god hjælp til bl.a. at modernisere det danske landbrug.

  Læs mere

Hjørring Bibliotekerne - Østergade 30 - 9800 Hjørring - Tlf. 72334800 - bibliotekerne@hjoerring.dk - EAN 5798003593654 - CVR 29189382