Installationer

På hovedbiblioteket i Hjørring har vi nogle særlige muligheder vi gerne vil opfordre jer til at bruge. Det er:

 

Animatoren: Her kan du via stop-motion teknik lave små animationsfilm. Ved at flytte små figurer og tage billeder, får du mulighed for at lave små film. Du kan arbejde med at fortælle en historie med begyndelse, midt og slutning og lege med virkemidler i form af skrift/forskellig farve mm. Du er meget velkommen til selv at tage små dukker, figurer eller andre rekvisitter med hjemmefra.

Boxen: Her kan du optage en film med dig selv, mens du fortæller om alt muligt mellem himmel og jord. Måske har du set en god film eller læst en god bog, eller måske vil du bare gerne synge en lille sang? 
Kommer I som institution, opfordrer vi til, at man som pædagog/lærer er aktiv sammen med børnene om, hvad der optrædes med. Boxen kan sagtens bruges spontant, men giver rigtig mange muligheder for at fortælle om dét, man lige nu er optaget af i institutionen. Det kan ligefrem være man har øvet sig hjemmefra. Det giver et super godt resultat!

Ordkløveren: Ved denne installation kan du lege med ord, rim og remser. Prøv at danne sætninger, der rimer eller lav sjove, skøre sætninger. Ordkløveren er god for både store og små børn og giver en dejlig mulighed for, at man som voksen kan fordybe sig i sproget sammen med barnet.