Hoda Hadadi

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris:
Gratis
Målgruppe

Hoda Hadadi – Thinking of a Home

Alle sanser tages i brug, når Hoda Hadadi inviterer os ind i sit fabulerende og fantasifulde univers beboet af havfruer, bjerge på vandring, legesyge frugter og drømmende bogsælgere.

Hoda Hadadi er en prisvindende forfatter og illustrator, der har udgivet mere end 60 børnebøger og digtsamlinger for voksne. Hun født i Teheran i 1977, hvor hun stadig bor og arbejder.
Hoda Hadadis motiver kredser om naturen og dagligdagen. Med stor sanselighed beskriver hun det nære, vores forhold til hjemmet og kroppen. Hun inviterer os med på opdagelse af de ting, der omgiver os og i hendes selskab får vi lov at genforelske os i helt almindelige dagligdagsgenstande som papir, tråd, blade, clips. Alle antager de helt nye og fantastiske former i hendes smukke collager, der indtager en helt særlig position i moderne illustrationskunst.
Udstillingen består af illustrationer fra en række børnebøger samt fra bogen ’Bjerget der ville rejse’ som er skrevet og udgivet i forbindelse med udstillingen og digtsamlingen ’Jeg tænker på et hjem’, der er udvalgt og oversat til udstillingen.

Udstillingen er venligst udlånt af BIBIANA Danmark.